Κολοσσός Ρόδους - Παναθηναϊκός Live Streaming

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κολοσσός Ρόδους – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 25/2/2019 – 14:45
  • Ρόδος
  • Ert play 1

Πριν τον Γολγοθά τον τριών εκτός έδρας σερί ματς στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο (14:45, ΕΡΤ Play 1) στον εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Οι Ροδίτες θα παραταχθούν χωρίς τον Δημήτρη Μαυροειδή, που εκείνη την ώρα θα επιστρέφει στην Αθήνα από τον αγώνα της Εθνικής με τη Γερμανία στη Βαμβέργη.

Περισσότερα προβλήματα, ωστόσο, έχουν οι «πράσινοι» που πέρα από τις γνωστές απουσίες των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι δεν υπολογίζουν και στη βοήθεια των Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει να τους έχει διαθέσιμους για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με τη Γκραν Κανάρια, το πρώτο από τα τρία σερί μακριά από το ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

[the_ad id=”273506″]

Κολοσσός Ρόδους – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η εκκρεμότητα που υπάρχει στην Betshop Basket League από την 7η αγωνιστική, θα πάψει να υφίσταται από σήμερα (25/2, 14:45) με τον Κολοσσό H Hotels να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η ομάδα της Ρόδου προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες και με ρεκόρ 2-13, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ εκείνη της Αθήνας είναι η μόνη αήττητη του φετινού Πρωταθλήματος.

Αυτό θα είναι το 36ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Betshop Basket League με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να μετράει 33 νίκες έναντι δύο του Κολοσσού H Hotels.

Το επιμέρους σκορ είναι 15-2 για τους “πράσινους”, που έφυγαν με τη νίκη στις πέντε τελευταίες επισκέψεις τους στο “Βενετόκλειο”.

[the_ad id=”273506″]

Η τελευταία από τις επιτυχίες της ομάδας της Ρόδου ήταν εκείνη των προημιτελικών των πλέι οφ του 2015, όταν επικράτησε με 75-73 (Λαρεντζάκης 13, Μανωλόπουλος 12 – Μαυροκεφαλίδης 23, Παππάς 16).

Η πρώτη ήταν και πάλι για τα πλέι οφ, για τα ημιτελικά του 2012 με 73-38. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλαδή μετράει μόνο νίκες στα ματς της κανονικής περιόδου, κάνοντας το 12/12 εντός αλλά και εκτός έδρας.

Κολοσσός Ρόδους – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δύο αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Γιώργο Παπαγιάννη από τα 100 στην καριέρα του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο Ντεσόν Τόμας είχε διψήφιο αριθμό ranking και στις 14 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League ενώ έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων στις 11 από αυτές.

[the_ad id=”273506″]

Τα ριμπάουντ (+1,4 μ.ό.) και τα κλεψίματα (+0,5) είναι οι κατηγορίες στις οποίες ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσιάζεται καλύτερος μακριά από το ΟΑΚΑ σε σχέση με τα παιχνίδια σε αυτό.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 14:45, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Ertplay 1

Κολοσσός Ρόδους – Παναθηναϊκός Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News