Και τώρα τα σπουδαία...

Και τώρα τα σπουδαία...

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Ρέθυμνο (84-62) και πλέον στρέφεται στο must win παιχνίδι με την Τσεντεβίτα. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Γιάνκοβιτς, ανεβαίνει ο Παππάς, “επιστρέφει” ο Μποχωρίδης.

Παίζοντας για πρώτη φορά με την κοντομάνικη πράσινη φανέλα ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο δεκάλεπτο και δίχως να βρει αντίσταση από το Ρέθυμνο επέστρεψε στις νίκες, για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 84-62.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ (84-62), με τους «πράσινους» να φτάνουν εύκολα και απλά στο 15-1 στο πρωτάθλημα, χωρίς τον Διαμαντίδη.

Αντίθετα, επέστρεψε ο Χαραλαμπόπουλος, ενώ ξεκουράστηκε ο Πάβλοβιτς, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να παίρνει διψήφιο αριθμό πόντων από «καρέ» παικτών, με κορυφαίο τον Γιάνκοβιτς (13π., 9ριμπ.) και τους Καλάθη (11π., 7ασ.), Ραντούλιτσα (11π.), Φελντέιν (10π.) και Φώτση (7π., 12ριμπ.) να ακολουθούν.

Πλέον το βλέμμα των «πράσινων» στρέφεται στο κρίσιμο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ για το Top-16, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο αρχηγός.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:
ioioioio

Περισσότερα σε λίγο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News