Κατσουράνης: «Δεν υπάρχει εξήγηση για Μακέντα, φταίει ο Διούδης στο πρώτο γκολ» (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε ο αγώνας να μην είναι πρόβα τζενεράλε. Μεγάλη η απόσταση της δεύτερης ομάδας από την πρώτη του ΠΑΟΚ. Αυτό μπορεί να προβληματίσει μελλοντικά τον Παναθηναϊκό. Έχασε εύκολα, απλά ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’ μέρος. Ο ΠΑΟΚ κοίταξε το πρεστίζ, ο Παναθηναϊκός όχι.




Κοίταξε ξεκάθαρα το Κύπελλο Ελλάδος. Δεν μπορεί να αξιολογηθεί ο ΠΑΟΚ, γιατί δεν έπαιξε με τους βασικούς ο Παναθηναϊκός. Έχει δίκαιο ο Γιοβάνοβιτς με το σύστημα, υπήρξε πρόβλημα στα πλάγια και έγινε πολύ παθητικός. Κράτησε μπάλα μετά το 35ο λεπτό.»

Για τον Μακέντα: «Από έναν τέτοιο έμπειρο ποδοσφαιριστή, δεν το περίμενε κανείς. Κλείδωσε το μυαλό του, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έχει πάθει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει εξήγηση. Θα είναι ζημιά, αν δεν παίξει ο Ιωαννίδης στον τελικό.»




Για τα γκολ του ΠΑΟΚ: «Ευθύνεται στο πρώτο γκολ ο Διούδης, όχι στο δεύτερο. Δεν είναι εύκολη η πρώτη φάση του τέρματος του Σβαμπ, γιατί δεν έχει καλή ορατότητα. Οι συμπαίκτες του έκαναν χώρο να πιάσει την μπάλα στο χώρο δράσης του Διούδη.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News