«Κατάπιε» την Οστράβα και συνεχίζει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

«Κατάπιε» την Οστράβα και συνεχίζει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Την πρόκριση στους 16 του Challenge Cup πήρε ο Παναθηναϊκός με καθαρό σκορ 3-0 σετ απέναντι στην Οστράβα. Δεν ανησύχησαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού και μετά τους πρώτους δέκα πόντους, δεν… έβλεπαν τις Τσέχες. 

Οι πράσινες δεν ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση και έμειναν πίσω με 2-7 με τα μπλοκ από τις Τσέχες να αποδίδουν. Η αντεπίθεση ήρθε γρήγορα με ένα 5-0 για την ομάδα του Οικονόμου να φέρει το σετ στην ισορροπία. Το Τριφύλλι πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ στο 9-8. Μάλιστα, πήρε και κεφάλι στο σκορ με άνοδο στην απόδοση των κοριτσιών 21-16, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους.

Με τη ψυχολογία του πρώτου σετ τα κορίτσια του Παναθηναϊκού είχαν καλύτερη ψυχολογία και σημείωσαν καλύτερη εκκίνηση από ότι στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν με τρεις πόντους (13-10). Με σύμμαχο τον κόσμο που έδωσε δυναμικά το παρόν και γέμισε τον «Άγιο Θωμά» οι πράσινες επέκτειναν το προβάδισμά τους (20-14) και το ποτάμι δεν είχε γυρισμό για την Οστράβα.

Η «δίψα» των κοριτσιών του Παναθηναϊκού φάνηκε ακόμα πιο πολύ στο τρίτο σετ. Παρά το γεγονός πως πιέστηκε στα μέσα του σετ, οι πράσινες έκαναν νέο σερί και πήγαν την απόσταση στην ασφάλεια του 21-16, και έτσι, δεν μπορούσε να γυρίσει το ματς μέσα στη θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «αιώνια πιστοί»!

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-17

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News