Καρυπίδης σε παίκτες: «Θέλω τον πραγματικό Άρη με τον Παναθηναϊκό»!

Σοβαρή καταγγελία ΠΑΕ κατά Καρυπίδη για υβριστική επίθεση σε Μπόλονι

O Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το παρών στο Νέο Ρύσιο και στην προπόνηση του Άρη, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές των Κιτρίνων πριν την έναρξη αυτής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε πρώτα τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο και κατόπιν τόνισε στους παίκτες:

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχουμε».

Ο Καρυπίδης είπε επίσης: «Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα.

Πρέπει να το αλλάξετε, γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης».

Έγινε στη συνέχεια συζήτηση και τον λόγο πήραν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απευθυνόμενοι στον Καρυπίδη υποσχέθηκαν ότι «εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News