Καρέλης: "Τυχαίο το γκολ με ψαλιδάκι"

Καρέλης: "Τυχαίο το γκολ με ψαλιδάκι"

Ο Νίκος Καρέλης σε δηλώσεις του σε βελγική εφημερίδα αναφέρθηκε στο νέο πανέμορφο γκολ που σκόραρε με τη φανέλα της Γκενκ, αλλά και για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ακόμα ένα πολύ όμορφο τέρμα, πέτυχε ο Νίκος Καρέλης, που δείχνει να έχει δέσει αμέσως με την νέα του ομάδα, την Γκενκ και έχει κλέψει την παράσταση στο Βέλγιο. Όπως τόνισε, πάντως, σε τοπική εφημερίδα, τα δύο γκολ με «ψαλιδάκι» είναι ένα τυχαίο γεγονός.

[ads2]

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ότι έχω σκοράρει με αυτόν τον τρόπο ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας υπόσχεται μία φορά και φυσικά στις προπονήσεις. Αλλά το να σκοράρω με αυτόν τον τρόπο δύο φορές μέσα σε επτά παιχνίδια είναι απλά τυχαίο. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη νίκη που σημειώσαμε και για το ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς στην επίθεση. Χρειάστηκε να διασπάσουμε τη σκληρή αμυντική γραμμή τους με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που το κάναμε με επιτυχία. Ποτέ δεν παίξαμε με μακρινές μπαλιές και πάντα ψάχναμε τον συμπαίκτη μας με κοντινή πάσα. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς να το αντιμετωπίσουν», σχολίασε ο Καρέλης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News