Καμάρας: «Ο Αλαφούζος βάζει πολλά λεφτά, αλλά κάνει λάθη - Κατακαημένος ο Μπόλονι!»

Καμάρας: «Ο Αλαφούζος βάζει πολλά λεφτά, αλλά κάνει λάθη - Κατακαημένος ο Μπόλονι!»

Την άποψή του για τη σημερινή διοίκηση του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Αριστείδης Καμάρας στο «Πρώτο Θέμα».

Σε συνέχεια της συνέντευξης στον Δημήτρη Δανίκα για το Γουέμπλεϊ, ο Καμάρας σχολίασε τα τωρινά γεγονότα και τις αποτυχίες του Παναθηναϊκού επί διοίκησης Γιάννη Αλαφούζου.

– Καλά τότε, σήμερα όμως; Τέτοιο χάλι, ανήκουστο!

«Φεύγει η οικογένεια Βαρδινογιάννη με αυτό τον άθλιο τρόπο και ακολουθεί μια οικουμενική διοίκηση με πρόεδρο τον Νίκο τον Πατέρα, η οποία καταφέρνει να κερδίσει το νταμπλ. Οταν φεύγει και ο Πατέρας, ο ΠΑΟ βρίσκεται μπροστά amv πόρτα του Πρωτοδικείου γιατί δεν είχε διοίκηση.

Δηλαδή ρεζιλίκι, η μεγαλύτερη ξεφτίλα για μια ιστορική ομάδα. Τέτοιο πράγμα δεν έχει Ξαναγίνει. Εκεί γίνεται η παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου και έτσι δημιουργήθηκε η Παναθηναϊκή Συμιιαχία»

. – Και τώρα δεν φταίει η σημερινή διοίκηση;

«Ο Αλαφούζος έβαλε πάρα πολλά χρήματα και είναι βεβαιωμένο αυτό. Έβαζε και βάζει. Αλλά επειδή δεν έγιναν οι σωστές επιλογές, όπως στην περίπτωση των προπονητών αλλά και πολλών παικτών, έγινε αυτό που έγινε. Προτιμήθηκαν Εένοι προπονητές που αποδείχτηκαν εντελώς ακατάλληλοι, τη στιγμή που μερικοί Ελληνες, όπως οι Αναστασίου, Ουζουνίδης και Δώνης, έβαλαν μια σφραγίδα και έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας»

– Μα ο σημερινός πρόεδρος πέταξε τον Δώνη.

«Γι αυτό μίλησα για λάθος επιλογές. Ο Παναθηναϊκός ακόμα πληρώνει δόσεις για κάποιους τάχα ιιου μεγάλους ποδοσφαιριστές που ούτε καν έπαιξαν». Φαντάσου δηλαδή από τον Πούσκας να καταλήξεις στον κατακαημένο Μπόλονι… «Κι όμως, ο Παναθηναϊκός υπήρξε πρωτοπόρος omv επιλογή ξένων προπονητών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News