Ήταν αναγκαίες αυτές οι μεταγραφές

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα του άξονά του. Ο αρχηγός του είναι τραυματίας, ο Μαουρίσιο πέρασε κορονοϊό, ο Αλεξανδρόπουλος φάνηκε κουρασμένος κόντρα στη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα του άξονά του. Ο αρχηγός του είναι τραυματίας, ο Μαουρίσιο πέρασε κορονοϊό, ο Αλεξανδρόπουλος φάνηκε κουρασμένος κόντρα στη Λαμία.

Πίσω από αυτούς ο Μπουζούκης είναι λαβωμένος, ο Αγιούμπ στον…κόσμο του κι ο Σερπέζης δεν νομίζουμε ότι έχει το στυλ που συγκινεί τον προπονητή.

Τα παιδιά από την Αφρική που υπέγραψαν δεν τα έχουμε δει ν΄ αγωνίζονται όμως παραδοσιακά οι παίκτες από αυτή την ήπειρο προσφέρουν ενέργεια και αξιοπρεπή τρεξίματα.

Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά αμυντικά το 2021, όχι ότι αποδίδει το απόλυτο ποδόσφαιρο ανασταλτικά, μπορούμε να φανταστούμε καλύτερα πράγματα από τον Σωκράτη Διούδη να σε σώζει διαρκώς.

Με χαφ τύπου Ζέκα/Σιμάο (ελπίζουμε τέτοιοι να αποδειχθούν οι καινούργιοι) το ζητούμενο είναι να κερδίζεις συντριπτικά κατοχές, να ανεβάζει πολύ τον ρυθμό και να ηλεκτρίζεις το γήπεδο ακόμα και σήμερα που οι οπαδοί απαγορεύονται στην εξέδρα.

Θυμηθείτε τι γινόταν στην συνύπαρξη Κουρμπέλη-Μαουρίσιο-Αλεξανδρόπουλου όταν τα τρεξίματα των Ελλήνων μακριά από τη μπάλα τα οποία άνοιγαν διαδρόμους στους συμπαίκτες τους (ειδικά οι ακραίοι Φακούντο, Ζαγαρίτης ένιωθαν ασφάλεια και ανέβαιναν διαρκώς) ήταν σεμιναριακού επιπέδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News