Ικανοποιημένος ο Γουίλιαμς

Ικανοποιημένος ο Γουίλιαμς

Ο Ελιοτ Ουίλιαμς ανέφερε τι ζήτησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτςυ από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, ενώ στάθηκε στην… πράσινη βοήθεια που έχει δεχθεί.

Με επιβλητική εμφάνιση από τα… αποδυτήρια (26-7 το σκορ στην πρώτη περίοδο), οι πράσινοι επικράτησαν εύκολα 76-58 της «προβληματικής» Μάλαγα και φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες στο Top-16, βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-3.

[ads2] 

Σε συνδυασμό με την ήττα της Εφές (3-6) από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Εξάστερος είναι… με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ (απέχει ήδη 3 νίκες από τους εκτός τετράδας) και ουσιαστικά θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πλεονέκτημα έδρας. 

Πολύ… γρήγορη πλέον η ομάδα του Τζόρτζεβιτς, φουλ ενέργεια, με βάθος στο ρόστερ της και «σκυλίσια» άμυνα. Εκπληκτική εμφάνιση Καλάθη με 10π., άλλες τόσες ασίστ και πολλή δουλειά στο παρκέ (5ρ., 3 κλεψίματα, άμυνα), σκορπά τρόμο ο εντυπωσιακός Ουίλιαμς με 16π. (7/11 σουτ). Από κοντά Ραντούλιτσα (12π.) και Γκιστ (10π.), πολύ καλός ο Πάβλοβιτς, δεν έπαιξε λόγω κρυώματος ο Φελντέιν. 

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ για τη δουλειά τους. Στην άμυνα καταφέραμε να τους περιορίσουμε, ενώ στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Ο κόουτς ζήτησε να παίξουμε σκληρή άμυνα και να παίξουμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη. Οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο από την πρώτη στιγμή με βοηθούν πάρα πολύ και παρότι δεν έχω ευρωπαϊκή εμπειρία, κάθε βράδυ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News