Η θέση του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ: «Ενιαίος Παναθηναϊκός, δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ»

Ακόμα περιμένει ο Γιαννακόπουλος!

Ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έστειλε ο νέος εκπρόσωπος του συλλόγου στο ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπόμης.

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στην ομιλία του στην ΓΣ του Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε σε συστράτευση τα επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου ώστε να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αυτό που λέει ο ύμνος του, αυτό που οραματίστηκε ο ιδρυτής του Γιώργος Καλαφάτης και αυτό που έπραττε ο Πατριάρχης μας Παύλος Γιαννακόπουλος, πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Στο σημερινό ΔΣ ξεκαθαρίσαμε ποια είναι η θέση μας. Καλέσαμε την ΠΑΕ να κάτσουμε στο τραπέζι να διαπραγματευτούμε καλή τη πίστη τις νέες συμβάσεις με τον Ερασιτέχνη. Η αντιμετώπιση της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη και οι συμβάσεις επαιτείας είναι αυτές που οδήγησαν τον Ερασιτέχνη εδώ που είναι. Τις υπάρχουσες συμβάσεις προφανώς δεν τις αναγνωρίζουμε.

Ένα πράγμα τονίζω, πως η σύμβαση για την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στις 250.000 για τα πάντα: ενοίκιο Λεωφόρου, μέρισμα 10% εισιτηρίων, απόδοση διαφημιστικών εσόδων. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Όπως δήλωσα και στο ΔΣ ή θα κάτσουμε όλοι μαζί να συμφωνήσουμε ή θα προασπιστούμε με κάθε έννομο τρόπο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Η αρχή στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει με due diligence από το 1979 και μετά, για να δούμε αν αποδίδονταν τα σωστά μερίσματα βάση νόμου στον Ερασιτέχνη.

Επαναλαμβάνω πως η δική μας θέληση είναι ο Παναθηναϊκός να είναι ένας και να πορευτούμε όλοι μαζί στην ανάταση του συλλόγου. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, να γνωρίζει από τώρα πως απέναντι του αυτή την φορά ο Α.Ο έχει διοίκηση δυνατή, Παναθηναϊκή και που δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ στις προηγούμενες διοικήσεις για να καλύψουν τα πέντε και δέκα χιλιάρικα τον μήνα στο δημόσιο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News