Η Ρωσία... στέλνει «4αρι» στον Παναθηναϊκό

Η Ρωσία... στέλνει «4αρι» στον Παναθηναϊκό

Εντατικοποιούνται οι προσπάθειες εύρεσης ενός 4αριού που θα πλαισιώσει τους ψηλούς του Παναθηναϊκού με το θέμα να μην αποκλείεται να τραβήξει παραπάνω, από όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιθανό να φύγουν οι Αμερικάνοι παίκτες από τις ομάδες της Ρωσίας, σύμφωνα με το «sportdog».

Αν γίνει, λοιπόν, κάτι τέτοιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει έναν πολύ καλό παίκτη, ώστε να πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο Τρέι Τόμπκινς ή ο Ρίτσαρντ Σόλομον της Ζενίτ είναι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για τους «πράσινους», καθώς αμφότεροι έχουν εκτός των άλλων το μακρινό σουτ.

Ο Τόμπκινς είναι πιο λαμπερή και πιο σίγουρη λύση, καθώς μετράει πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα σε αυτό της Ρεάλ.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News