Η ομιλία Δώνη στους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ και το... μάντρωμα

Περίμεναν τον Δώνη έξω από το ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 12/2, 20:00).

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «πράσινων» με πρωινή προπόνηση, προκειμένου εν συνεχεία να αποσυρθεί η ομάδα από νωρίς στο ξενοδοχείο και να έχει τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και συσπείρωσης, ενόψει του δεύτερου προημιτελικού με τον «δικέφαλο του Βορρά», που έχει αποκτήσει χαρακτήρα αγώνα της… χρονιάς για το «τριφύλλι».

Ο Δώνης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσπάθησε το τελευταίο 48ωρο να ηρεμήσουν τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών τους, αφουγκραζόμενοι την επιπλέον πίεση που υπάρχει στο μυαλό τους, λόγω της σημασίας που έχει αποκτήσει το ματς για όλο τον «οργανισμό» του Παναθηναϊκού.

«Δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός για να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα με απόλυτη συγκέντρωση και να δούμε πως θα περάσουμε το δικό μας πλάνο, το δικό μας παιχνίδι απέναντι στον αντίπαλο», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού» προς τους παίκτες του και συμπλήρωσε: «Τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ψύχραιμη και μυαλωμένη προσέγγιση.

Δεν χρειάζεται να βγούμε στο γήπεδο κοιτάζοντας μόνο το πώς θα βάλουμε γκολ. Υπάρχει χρόνος για να πετύχουμε το στόχο μας, αλλά απαιτείται προσοχή και αφοσίωση από όλους και στην άμυνα, διότι ξέρετε πολύ καλά πως δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News