Η Μίλαν έστρωσε κόκκινο χαλί στον Panathinaikos!

Η Μίλαν έστρωσε κόκκινο χαλί στον Panathinaikos!

Η Μίλαν υποδέχθηκε με θέρμη και σεβασμό τον… Panathinaikos, ένα σύλλογο από την Ελλάδα που δεν πρόκειται να ξεχαστεί για τις μεγάλες ένδοξες εποχές του στην Ευρώπη.

Ακόμα και οι επτά φορές Πρωταθλητές Ευρώπης υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Τριφυλλιού και είχαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια στους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Πώς και να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο Παναθηναϊκός έχει γράψει ιστορία απέναντι στις ιταλικές ομάδες. Είναι η μακρά ιστορία με την Γιουβέντους, το «διπλό» στο Μεάτσα, η πρόκριση επί της Ρόμα…

Παναθηναϊκός και Μίλαν αντάλλαξαν τιμητικές πλακέτες, ο Πάολο Μαλντίνι, ο νυν τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» έπαθε… πλάκα με τον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έσταξε… μέλι για το Τριφύλλι!

Ο σεβασμός μεταξύ των δύο μεγάλων συλλόγων ήταν αμοιβαίος, εξ ου και το «follow» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Μίλαν στο Instagram.

Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά ήταν χαοτική με τους «πράσινους», βέβαια, να φεύγουν από την Τεργέστη με ένα άκρως τιμητικό αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News