Η μηδαμινή εξέλιξη Παπαγιάννη και οι ευκαιρίες που σπατάλησε

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Πρέπει να καταλάβει ο Γιώργος Παπαγιάννης ότι οι ευκαιρίες σε ομάδες πρωταθλητισμού δεν δίνονται απλόχερα. Χρόνια τώρα όλος ο οργανισμός έχει πέσει πάνω του για τον τον “ξυπνήσει”, να τον “θυμώσει” κι εκείνος εξακολουθεί να παίζει απίστευτα soft.

Πολλοί κόντεψαν να σπάσουν τις τηλεοράσεις τους βλέποντάς τον να “τρώει” τις προσποιήσεις των αντιπάλων, να χαστουκίζει τη μπάλα αντί να την γραπώσει κάτω από τη ρακέτα του σε προσπάθεια διεκδίκησης, να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του από το Νικ Καλάθη.

Είδαμε π.χ στη Βαρκελώνη τον Λεωνίδα Κασελάκη (που του έρχεται στη…μέση όσον αφορά το μπόι) να παίζει με μεγαλύτερο πάθος άμυνα στον Ντειβις, ο Μήτογλου να τον μιμείται, ακούστηκε η κόρνα της λήξης και πολλοί συμπέραναν ότι με τον Μεγαρίτη στο παρκέ ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Από τον Γιώργο οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, είναι ελπιδοφόρο πρότζεκτ, στοιχίζει ακριβά στον Παναθηναϊκό και κάποια στιγμή αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί θα αναγκαστεί να βλέπει να συγκρίνονται οι αποδοχές του με τους τελευταίους παίκτες του rotation που παρότι αμείβονται με ψίχουλα μπαίνουν στο γήπεδο και δεν φοβούνται τίποτα. Το παιδί είναι ξανά σε φάση όπως ήταν προ Ρικ Πιτίνο.

Συχνά σε λάθος θέση, κάνοντας λάθος κίνηση, αφήνοντας να τον περνάνε… πυγμαίοι και να του παίρνουν ριμπάουντ ή να κάνουν φόλοου κάτι δίμετροι! Ο άνθρωπος που έχει αδικήσει τον εαυτό του περισσότερο από όλους τους παίκτες μπάσκετ τα τελευταία χρόνια…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News