«Η αστυνομία θα συλλάβει τον Περέιρα λόγω... Παναθηναϊκού;»

«Η αστυνομία θα συλλάβει τον Περέιρα λόγω... Παναθηναϊκού;»

Απίστευτο δημοσίευμα στην Τουρκία, αναφορικά με την έλευση του Περέιρα στην Αθήνα για το παιχνίδι της Φενέρ με τον Ολυμπιακό.

Η τουρκική ιστοσελίδα fotospor.com αναρωτιέται αν ο Βίτορ Περέιρα μπορέσει να πάει στην Αθήνα ή θα συλληφθεί!

Ο λόγος είναι όσα συνέβησαν το 2015 στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Τότε, ο Περέιρα πήγε πριν από το παιχνίδι και έκανε χειρονομίες στους οργανωμένους οπαδούς των «πρασίνων» στη Θύρα 13.

Ο Περέιρα καταδικάστηκε ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για υποκίνηση βίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για την ενέργεια του αυτή.

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της “απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού”» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News