Η αλήθεια για Αραγιάννη - Παναθηναϊκό και... Ολυμπιακό!

Η αλήθεια για Αραγιάννη - Παναθηναϊκό και... Ολυμπιακό!

Τα… χνώτα του Αραγιάννη με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν ταίριαξαν κι ως γνωστόν, ο βασικός «αιμοδότης» του γυναικείου βόλεϊ τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό αποχώρησε το περασμένο έτος από τα κοινά του συλλόγου.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως άλλαξε και στρατόπεδο ο Αραγιάννης, όπως υποστήριξε σημερινό δημοσίευμα.

Ο άλλοτε, μεγάλος χορηγός του Τριφυλλιού βρέθηκε στο ματς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ το Σάββατο, μονάχα, για να σταθεί στο πλευρό της συντρόφου του και αθλήτριας των «ερυθρολεύκων», Λαμπρούση.

Κατευθύνθηκε, μάλιστα, προς τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας, με αφορμή κάποια καπνογόνα που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι. Αυτή η κίνηση «παρεξηγήθηκε» από ορισμένα media, ωστόσο, δεν υπάρχει «φωτιά» στον… καπνό που σηκώθηκε.

Σίγουρα υπήρξε διαφορά στη φιλοσοφία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αραγιάννη και για αυτό, υπήρξε το ξαφνικό «τέλος» της συνεργασίας.

Η ουσία για το Τριφύλλι είναι πως κατάφερε να «αντέξει» και να παρουσιαστεί και τη νέα χρονιά δυνατό, πλέον, στην εποχή του Καλμαζίδη με την οικονομική συνεισφορά, και του Γιάννη Αλαφούζου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News