H σιγουριά του Δώνη για ανατροπή - Τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο

Απίστευτο ξέσπασμα Δώνη στα μπουθ - Δείτε τις φωτογραφίες

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης (που ήταν στο 0-2) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος λόγω της γνωστής τιμωρίας δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στα αποδυτήρια των «πράσινων» και ήταν σε μπουθ μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Γεωργιάδη, έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τα μπουθ του ΟΑΚΑ, πίστευε ότι οι παίκτες του μπορούν να πετύχουν την ολική ανατροπή και τους έστειλε το μήνυμα στο ημίχρονο μέσω των συνεργατών του.

«Η ΑΕΚ μας έχει βάλει δύο γκολ σε τρεις φάσεις. Το παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Θα κάνουμε δύο αλλαγές και θα μπούμε να το γυρίσουμε και να κερδίσουμε.

Μπορούμε να το γυρίσουμε και θα το γυρίσουμε», επεσήμανε -σύμφωνα με την «Πράσινη»- ο Γιώργος Δώνης, που είδε τον Παναθηναϊκό όχι μόνο να επιστρέφει από το 0-2, αλλά και στο τέλος να επικρατεί 3-2 με το γκολ του Κολοβέτσιου στο 89′.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News