Γκαγκαλούδης κατά Μάνταλου: «Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα»

Γκαγκαλούδης κατά Μάνταλου: «Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα»

Eπίθεση του Γιάννη Γκαγκαλούδη κατά του Πέτρου Μάνταλου, για τη δήλωση του περί… ανάστασης του «νεκρού Παναθηναϊκού».

Ο έμπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου (και παλαιότερα του Παναθηναϊκού) και γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του μάλιστα, Γιάννης Γκαγκαλούδης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του διεθνούς μέσου, με ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες??? Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε.. Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News