«Γιατί χάλασε το deal Παναθηναϊκού-Μορλάνες»

«Γιατί χάλασε το deal Παναθηναϊκού-Μορλάνες»

Στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε έντονα για τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες.

Ο Μορλάνες το περασμένο χειμώνα βρέθηκε πολύ κοντά στο να έρθει ως δανεικός στον Παναθηναϊκός, όπως τονίζουν οι Ισπανοί, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε τελευταία στιγμή ύστερα από την άρνηση του προπονητή της Βιγιαρεάλ να τον παραχωρήσει.

Πλέον, η ομάδα της Ισπανίας, σύμφωνα με την AS, βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, όπου πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει: θα τον αξιοποιήσει ή θα τον παραχωρήσει ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μανού Μορλάνες αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα για να μετακομίσει στα αντίστοιχα της Βιγιαρεάλ. Το 2017 προβιβάστηκε από την Κ19 του κίτρινου υποβρυχίου στη Βιγιαρεάλ Β’ κι από εκεί πριν ένα χρόνο στην Ανδρών. Την περυσινή σεζόν μέτρησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στo Copa del Rey και πέντε στο Champions League, σκοράροντας μάλιστα στην εκτός έδρας νίκη επί της Ζενίτ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News