Γιαννακόπουλος: «Ρε ψεύτη εσύ δεν ορκιζόσουν ότι...»

«Γιαννακόπουλος ή νέος ιδιοκτήτης - Μην γίνει έκπληξη με Παπαπέτρου»

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε έξαλλος με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το θέμα της μοιρασιάς των χρημάτων που αναλογούν στον επαγγελματικό αθλητισμό από το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τη φορολόγηση των τυχερών παικτών του στοιχήματος.

Ο υφυπουργός αθλητισμού υποστήριζε ότι αν οι επαγγελματικές λίγκες δεν συμφωνήσουν στην κατανομή των χρημάτων που αναλογούν στον επαγγελματικό αθλητισμό από το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τη φορολόγηση των τυχερών παικτών του στοιχήματος, δεν θα πάρουν χρήματα τελικά έκανε πίσω και ικανοποίησε το αίτημα της Super League 1.

Όπως ειπώθηκε στο χθεσινό ΔΣ της Super League 1, έπειτα από επαφές που υπήρξαν με τον Αυγενάκη συμφωνήθηκε τα χρήματα που θα πάρουν οι ΠΑΕ του συνεταιρισμού να είναι όσα και την προηγούμενη φορά.

Η συγκεκριμένη είδηση σχολιάστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τόνισε:

«Ρε ψεύτη εσύ δεν ορκιζόσουν ότι άλλο υπουργείο κάνει την μοιρασιά;»

Δείτε παρακάτω το στόρυ:

Γιαννακόπουλος: «Ρε ψεύτη εσύ δεν ορκιζόσουν ότι...»

Παναθηναϊκός: Συναγερμός με Πονίτκα ενόψει Κυπέλλου

Ο Ματέους Πονίτκα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο final-8 θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πολωνός άσος θα χρειαστεί περίπου 15 ημέρες για να αποθεραπευτεί από το διάστρεμμα που υπέστη ενώ δεδομένα θα χάσει σίγουρα την διαβολοβδομάδα που έρχεται.

Το αν θα προλάβει το Κύπελλο θα κριθεί από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην αποθεραπεία και φυσικά θα διευκρινισθεί στις επόμενες ημέρες.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το final-8, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με Τόμας

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στη πλευρά του Ματ Τόμας και μάλιστα είναι διατεθειμένος να καλύψει το κασέ του προσφέροντάς του συμβόλαιο με οψιόν για ένα χρόνο.

Ο Ματ Τόμας ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της  Ομπραντόιρο και της Βαλένθια έχει κασέ 100.000 δολάρια τον μήνα.

Το κασέ του είναι υψηλό αλλά ο Παναθηναϊκός του καλύπτει πλήρως τις οικονομικές απολαβές του και μάλιστα η πρόταση περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο από την πλευρά των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ ο οποίος είναι θετικός, αλλά το θέμα έχει να κάνει για το αν ο Ματ Τόμας θα δεχθεί την πρόταση με την οψιόν για τη νέα αγωνιστική σεζόν ή αν προτιμάει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς οψιόν ανανέωσης από τη πλευρά του Παναθηναϊκού.

Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει άμεσα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News