Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με Τόμας

Πολύ κοντά στον Τόμας ο Παναθηναϊκός - Κατέθεσε επίσημη πρόταση

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στη πλευρά του Ματ Τόμας και μάλιστα είναι διατεθειμένος να καλύψει το κασέ του προσφέροντάς του συμβόλαιο με οψιόν για ένα χρόνο.

Ο Ματ Τόμας ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της  Ομπραντόιρο και της Βαλένθια έχει κασέ 100.000 δολάρια τον μήνα.

Το κασέ του είναι υψηλό αλλά ο Παναθηναϊκός του καλύπτει πλήρως τις οικονομικές απολαβές του και μάλιστα η πρόταση περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο από την πλευρά των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ ο οποίος είναι θετικός, αλλά το θέμα έχει να κάνει για το αν ο Ματ Τόμας θα δεχθεί την πρόταση με την οψιόν για τη νέα αγωνιστική σεζόν ή αν προτιμάει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς οψιόν ανανέωσης από τη πλευρά του Παναθηναϊκού.

Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει άμεσα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News