Για τη φανέλα και όχι μόνο... - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Άλωσε το εξοχικό ο Παναθηναϊκός - Φάπα στον πελάτη

Μπορεί ο Παναθηναϊκός μόνο με θαύμα να μπαίνει στην οκτάδα, δεν παύει όμως να θέλει τη νίκη σε κάθε ματς, όπως και απόψε κόντρα στην Αλμπα Βερολίνου.

Οι πράσινοι και κυρίως ο Οντεντ Κάτα θέλει να δει από την ομάδα του να βγάζει στο παρκέ που θέλει να «χτίσει».

Ωστόσο, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς το τριφύλλι έχασε πολλές προπονήσεις, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης.

Ωρα έναρξη του αγώνα στις 21.00.

Μπέντιλ: «Οι προπονητές μας προετοιμάζουν την τακτική»

«Είμαστε καλύτερα. Ήταν ωραία που είδα τα παιδιά στα αποδυτήρια, λείψαμε ο ένας στον άλλο. Πλέον βγήκαμε ξανά στο παρκέ, δουλεύουμε και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Άλμπα».

Για το χτύπημα που δέχτηκε η ομάδα σε ένα θετικό για αυτήν χρονικό σημείο σχολίασε πως: «Προφανώς είναι κάτι άσχημο, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι τέτοια ενδεχόμενα ήταν υπαρκτά φέτος εξαιτίας του κορωνοϊού. Το αντιμετωπίσαμε, κάποιοι το πέρασαν, προφανώς θα μας πάρει καιρό να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε».

Σχετικά με τις ειδικές συνθήκες του αγώνα με την Alba Berlin, με πολλούς παίκτες να μην είναι έτοιμοι να παίξουν πολύ σημείωσε πως: «Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Οι προπονητές μας προετοιμάζουν την τακτική, περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και έντασης. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το ματς του πρώτου γύρου όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βάσισε τη νίκη του στον έλεγχο του ρυθμού σχολίασε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού παίζουμε στην έδρα τους. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια ανέφερε ότι: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική μεταγραφή, άλλο ένα κομμάτι που θα προσθέσουμε στην ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι παράγοντας κλειδί για μας. Όλοι ανυπομονούμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει να πετύχουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News