Γι' αυτό δεν χρησιμοποιεί τον Χαραλαμπόπουλο

Γι' αυτό δεν χρησιμοποιεί τον Χαραλαμπόπουλο

[ads]
Δείτε το λόγο που στα δύο πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει παίξει λεπτό.
[ads2]
Όπως στη Γερμανία με τη Μπάμπεργκ, έτσι και χθες με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Πασκουάλ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Χαραλαμπόπουλο.

Θυμίζουμε πως επί Πεδουλάκη ξεκινούσε στη βασική πεντάδα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι… Διότι το να παίζει κάποιος βασικός δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα βελτιώνεται.

Ο Πασκουάλ έχει τον τρόπο να δουλεύει με νέα παιδιά, το έκανε με επιτυχία και στην Μπαρτσελόνα, οπότε εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει με τον μικρό. Αυτό που θέλει να πετύχει ο Καταλανός τεχνικός είναι το… restart του Χαραλαμπόπουλου, το οποίο θα έρθει, αφού πρώτα καθαρίσει το μυαλό του ο μικρός του Εξάστερου.

Ταμείο με απόδοση 4.00. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News