Ευκαιρίες για μεταγραφή μέσω... Αμερικής!

Ευκαιρίες για μεταγραφή μέσω... Αμερικής!

Έχοντας ξεμείνει από πλέι-μέικερ ο Γιώργος Βόβορας ίσως περιμένει να δει τι θα προκύψει από τα “κοψίματα” στις ΗΠΑ όπου κυκλοφορούν πολλά λαβράκια σε τιμές ευκαιρίας αρκεί βεβαίως να ξέρεις που θα ψάξεις και τι θες να βρεις.

Πάντως και ο Τζάκσον και ο Σάικς που υπέγραψαν ήταν πάντα σκόρερ και λιγότερο δημιουργοί. Ο λόγος που δεν μπόρεσαν να κάνουν ένα μεγαλύτερο ξεπέταγμα στην καριέρα του ήταν ότι στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού τους ήταν στην καλύτερη περίπτωση οριακά πάνω από το μέσο όρο για την θέση τους, που γαρνίρονταν μεν με πολύ καλά αθλητικά προσόντα, πλην όμως…κοντό σουλούπι.

Οι Αμερικανοί έχουν κακό ύψος για βασικοί πόιντ σε ομάδα μεγέθους Παναθηναϊκού, δεν είναι αρκετά δυνατοί ώστε να βγάλουν από τις καλές τους θέσεις τους αντιπάλους που θα πάνε να τους ποστάρουν, δεν έχουν καλά πλάγια βήματα για να μαρκάρουν, δεν είναι scaners του παρκέ ώστε να βλέπουν τις κινήσεις των συμπαικτών τους και μπορούν να παίξουν κάποιες στιγμές σε ανεκτό βαθμό το πικ εν ρολ, αλλά κυρίως όταν μένουν στις απλές πάσες και δεν δοκιμάζουν κάτι εξαιρετικό.

Πρόβλημα αυτό σε ομάδα που από το 2004 καλόμαθε με Σάρας, Διαμαντίδη, Καλάθη να δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια πόιντ γκαρντ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News