Έξαλλοι με Λυμπερόπουλο - Τι λένε στον Παναθηναϊκό

Απάντησε για Μολέδο ο Λυμπερόπουλος

Τι λένε στον Παναθηναϊκό για την κίνηση του Νίκου Λυμπερόπουλου να κάνει πρόταση συνεργασίας σε τρεις από το ιατρικό επιτελείο των πράσινων.

Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, πρότεινε σε τρία μέλη από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να τον ακολουθήσουν μαζί του στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, προσέγγισε τον Χρήστο Καρβουνίδη (με δική του υπόδειξη είχε πάει στον Παναθηναϊκό), αλλά και τα μέλη του τιμ των Πράσινων, Γιάννη Κωτσή (εργοφυσιολόγο) και Νίκο Πανουργιά (γυμναστή αποκατάστασης) και όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί ξανά μαζί τους στην ΑΕΚ.

Στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι και θεωρούν ως unfair την κίνηση του Λυμπερόπουλου – ιδιαίτερα τη δεδομένη δύσκολη στιγμή – καθώς ο ίδιος πριν από κάποιους μήνες είχε επιμείνει για την πρόσληψη τους στο Τριφύλλι και την αντικατάσταση στελεχών που ήταν επί χρόνια στο “πράσινο στρατόπεδο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News