Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το Κισσαμικός – Παναθηναϊκός

Το πρώτο ματς Πρωταθλήματος για το 2019 δίνει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό για επανάκτηση αυτοπεποίθησης και πολλαπλά οφέλη κόντρα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουρμπέλη και τον Καμπετσή που δεν έχει συνέλθει πλήρως μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως θα επανέλθει η τετράδα στην άμυνα, με τον Μαυρομμάτη παρτενέρ του Κολοβέτσιου και τους Ινσούα και Γιόχανσον στο αριστερό και δεξί άκρο άμυνας αντίστοιχα. Κάτσε και Δώνης θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Χατζηθεοδωρίδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη μπροστά τους. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Μακέντα είναι στην αποστολή αλλά επειδή έχασε αρκετές προπονήσεις είναι ερωτηματικά αν θα ξεκινήσει στο ματς ή θα προτιμηθεί ο Βέργος και ο Ιταλός θα περάσει στη διάρκεια του ματς σαν αλλαγή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News