ΕΤΣΙ περνάει στους 8 ο Εξάστερος

ΕΤΣΙ περνάει στους 8 ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός πήγε ν’ αυτοκτονήσει, αλλά ο από μηχανής Θεός Γουίλιαμς του χάρισε το διπλό (86-84) στην Πόλη επί της Νταρουσάφακα. Πώς περνάει στους 8.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην έδρα της Νταρουσάφακα, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Είναι μία νίκη μακριά, στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

[ads2]

Οι «πράσινοι» περνούν και μαθηματικά στην επόμενη φάση με μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια τους, απέναντι σε Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ και Εφές στην Πόλη. Αν κάνουν το 2/2, τότε θα είναι τρίτοι εφόσον δεν στραβοπατήσει η Λοκομοτίβ Κουμπάν (παίζει με Μάλαγα εντός και Νταρουσάφακα εκτός) και δεύτεροι αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χάσει ένα ή δύο ματς.

Για να τερματίσει ο Παναθηναϊκός τέταρτος, θα πρέπει να ο Ερυθρός Αστέρας (που παίζει με Νταρουσάφακα εντός και Τσεντεβίτα εκτός) να κάνει μία νίκη περισσότερη από το «τριφύλλι».

Ο μόνος τρόπος για να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός είναι πλέον να χάσει ΚΑΙ τα δύο εναπομείναντα ματς και ταυτόχρονα α) η Εφές να κερδίσει όλα τα δικά της υπερκαλύπτοντας και το -5 του ΟΑΚΑ ή β) να προκύψει τριπλή ισοβαθμία στο 8-6, όπου το «τριφύλλι» θα είναι σε μειονεκτική θέση λόγω των δύο ηττών από τους Σέρβους.

Η Φενέρμπαχτσε είναι σε κάθε περίπτωση πρώτη, καθώς ακόμη κι αν χάσει όλα τα εναπομείναντα ματς και η «Λόκο» κερδίσει τα δικά της, υπερισχύει στην ισοβαθμία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News