Έρωτά μου, αγιάτρευτε...

Έρωτά μου, αγιάτρευτε...

Desole (σ.σ συγγνώμη στα γαλλικά), ο Παναθηναϊκός του Λάσλο Μπόλονι έγινε η μοναδική αήττητη ομάδα μέσα στο 2021 την «Ημέρα της Αγάπης» απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) κατακτώντας τρεις βαθμούς, που δεν έχει πάρει άλλος στο φετινό Πρωτάθλημα. 

Desole (σ.σ συγγνώμη στα γαλλικά), ο Παναθηναϊκός του Λάσλο Μπόλονι έγινε η μοναδική αήττητη ομάδα μέσα στο 2021 την «Ημέρα της Αγάπης» απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) κατακτώντας τρεις βαθμούς, που δεν έχει πάρει άλλος στο φετινό Πρωτάθλημα. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Τελικά, γίνεται δουλειά εκεί στο Κορωπί, ή καθημερινά αλληλοβρίζονται; 10 νίκες στα τελευταία -13- ματς (και 32 βαθμοί από τους 39 – χωρίς τον Κουρμπέλη το νέο έτος), στα γενέθλια του στη Λεωφόρο για τα 1-13- χρόνια, με ειδικό καλεσμένο, αυτόν που «αγαπάει» μια ζωή.

Πόσα ματς θα περάσουν, για να καταλάβει ο αντίπαλος πως δεν έχει τυχαία την κατοχή της μπάλας απέναντι στον Παναθηναϊκό; Το είδαμε με τον Ολυμπιακό, με τον Άρη, ακόμη, και με ομάδες των πλέι άουτ.

Ο Μπόλονι επέβαλλε το ποδόσφαιρό του απέναντι (και) στον Ολυμπιακό και ο Μάρτινς «ξέχασε» το κάθετο ποδόσφαιρο και την ελεύθερη δημιουργία. Ο Ρουμάνος ανέβασε σκακιστικά τα χαφ του στην περιοχή του Σα, βρήκε το γρήγορο γκολ (κάτι που δεν συνέβη τυχαία στα ματς του Τριφυλλιού), έπαιξε αμυντικά και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα (κάτι που δεν συνέβη σήμερα στο βαθμό που θα έπρεπε).

Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός είχε τις στιγμές του, βάσει ποιότητας θα έρχονταν και αυτές. Οι πράσινοι έχουν πολύ φτωχότερο μπάτζετ, όμως, η νίκη κατακτήθηκε στην τακτική και μόνον στην τακτική. Και δω, ο πράσινος τεχνικός κερδίζει κι άλλο παράσημο (το πρώτο είχε αποδοθεί στην εκτός έδρας νίκη με την ΑΕΚ).

Παρόλα αυτά, ο Σανκαρέ σε 1,5 ματς έχει χαρίσει ένα εξάποντο, με 2 γκολ και 1 ασίστ. Και μαζί με τον εκπληκτικό Μαουρίσιο, ανάγκασαν τον Μαρτίνς να βλέπει την ομάδα του να ρίχνει σέντρες με το… τσουβάλι στην περιοχή, με τις περισσότερες εξ αυτών, να βρίσκουν σε ετοιμότητα τους Σένκεφελντ, Βέλεθ και Διούδη.

Ο Μολό αποτελεί σίγουρα τη μεγαλύτερη «ανατροπή» στα χρονικά σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Από ένα ξεχασμένο μέλος της ομάδας, πλέον, σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν το καλοκαίρι πρέπει να ψάξει ο Παναθηναϊκός για βασικό δεξί μπακ. Στην ίδια γραμμή πλεύσης, και ο Χουανκάρ. Επιπρόσθετα, αξίζει κανείς να σταθεί στη συνεισφορά του Ιωαννίδη στο κράτημα της μπάλας και στο… μπέρδεμα των αντίπαλων αμυντικών.

Στην ουσία, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για πρώτη φορά εντός τετράδας (με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να έχουν ματς λιγότερο), ξέφυγε από τον Αστέρα και πλησίασε τον Άρη στο -2. Με τρεις βαθμούς που δεν έχει πάρει κανένας από τους συνδιεκδικητές των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, κι αυτό ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική σούμα.

Υ.Γ Πιθανό το νέο… ταξίδι αναψυχής στα Γιάννενα την ερχόμενη Πέμπτη.

Υ.Γ 2 Δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να φύγει από τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.

Υ.Γ 3 Ο Λάσλο Μπόλονι έχει κερδίσει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος σε λιγότερο από τέσσερις μήνες στον πάγκο του Τριφυλλιού, πλην ΠΑΟΚ (τον έχει εντός στις 14/3) και Αστέρα Τρίπολης.

Υ.Γ 4 Ας προσέξει λίγο και τον Περέα ο Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News