Έρχονται για να αλλάξουν τον Παναθηναϊκό!

Έρχονται για να αλλάξουν τον Παναθηναϊκό!

Τρεις (συν δύο τουλάχιστον) ποδοσφαιριστές έρχονται για να αλλάξουν την εικόνα του Παναθηναϊκού κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Είναι αλήθεια πως δεν έχει δει κανείς το πραγματικό «πρόσωπο» του Παναθηναϊκού, αφού ο Ντάνι Πογιάτος δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα βαρβάτα ονόματα που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Επιπρόσθετα, μπορεί να φεύγει ο Αύγουστος, αλλά αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά, είναι ακόμα… νωρίς για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να… «μασάνε» σίδερα. Υπάρχει χρόνος για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη σε όλα τα επίπεδα.

Στο φιλικό με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός δέχτηκε μια κλασσική ευκαιρία από ατομικό λάθος Μακέντα – άμυνας (ο Φιγκεϊρέντο έχασε το τετ α τετ) και δυο σουτ με προϋποθέσεις με την μπάλα να «σβήνει» στα χέρια του Διούδη.

Από το άλλο τέρμα, οι πράσινοι ήταν ακίνδυνοι και το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Πέρα από το πανέμορφο τέρμα του Μακέντα, υπήρξε ένα φάουλ από τα πόδια του Ιταλού, άλλο ένα από τον Χατζηγιοβάνη και μια κλασσική φάση του Μυτιληνιού από ατομικό λάθος της άμυνας του ΟΦΗ.

Μετά το κυριαρχικό ποδόσφαιρο, το στοίχημα για τον Πογιάτος είναι οι τελικές φάσεις. Και σε αυτό θα συνεισφέρουν άμεσα οι Καρλίτος, Βιγιαφάνες και Σάντσες. Σε βάθος χρόνου θα δώσουν λύσεις ο δημιουργικός χαφ που θα έρθει και θα προοριστεί για βασικός στο πλάι του Κουρμπέλη και ο αριστερός ακραίος μπακ.

Όπως γνωρίζετε, ο Παναθηναϊκός περιμένει την απόφαση του Μπενιάτ, ενώ περιμένει να μάθει τις προθέσεις της Σαν Λορέντζο για τον Ρόχας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News