Επιβεβαίωση για τη μεταγραφή Ράουτινς στον Παναθηναϊκό

Αυτός είναι ο Ράουτινς που παίρνει ο Παναθηναϊκός (highlights)

Ο Τζίμης Κουστένης σχολίασε στη NOVA την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στην ενίσχυση της ομάδας, επιβεβαιώνοντας πως ο «εκλεκτός» είναι ο Ράουτινς. 

«Το παιχνίδι αν το δεις από πρώτη ματιά βλέπεις ότι η άμυνα μας δεν στάθηκε σε καλό επίπεδο. Δεχτήκαμε 96 πόντους και για να κερδίσεις εκτός έδρας δεν πρέπει να δεχτείς τόσους. Ισορροπήσαμε το κομμάτι των ριμπάουντ και στις ασίστ ήμασταν στα ίσια. 

Η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια και αυτό φάνηκε σε μία κρίσιμη καμπή του αγώνα, όπου μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και έστειλαν τη διαφορά στους 12 πόντους. Πήραν και πέτυχαν δύσκολα καλάθια με τους Ροντρίγκεθ και Σάικς. 

Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αν η άμυνα μας ήταν καλύτερη.

Η Αρμάνι είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και ομάδα που αν την αφήσεις να βρει ρυθμό θα σε νικήσει. Έχει πολλά δυνατά παιδιά τα οποία δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε. Αν είχαμε καταφέρει να βγάλουμε κάποιες άμυνες για να μπούμε στο παιχνίδι ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Υποχρεώσαμε την Αρμάνι σε 17 λάθη και είναι σημαντικό».

Για την απόκτηση γκαρντ«Οπωσδήποτε η απόκτηση ενός παίκτη είτε είναι ο Ράουτινς, που πιθανότατα αυτός θα είναι, θα μας δώσει βάθος στην περιφερειακή γραμμή. Να ξεκουράσει τα παιδιά που έχουν τραβήξει το… κουπί». 

Τέλος, συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να είχαμε νικήσει στο Μιλάνο. Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε το 2/2 αλλά και το 1/2 είναι σημαντικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News