«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

Η ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (1-0) ήρθε να επιβαρύνει κι άλλο το κλίμα στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και-μετά τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο-έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη (υπό την προϋπόθεση πως ο ΠΑΣ δεν θα κατακτήσει το Κύπελλο).

Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση για αλλαγές. Φήμες θέλουν τη διοίκηση να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο Πιερ Ντρεοσί φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του Ρουμάνου τεχνικού.

«Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Ντρεοσί πιστεύει πως δεν πρέπει να υπάρξει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Από την άλλη, αποτελεί ερωτηματικό το τι θα συμβεί αν ο Αλαφούζος το πάρει πάνω του και παρακάμψει την άποψή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News