«Επίθεση» Μπαρτζώκα σε Κουβόπουλο: «Αυτά μου είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού» (vid)

«Επίθεση» Μπαρτζώκα σε Κουβόπουλο: «Αυτά μου είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Γιάννης Κουβόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «After» τη δική του πλευρά αναφορικά με τη σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τη λήξη του Game 2 με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Είναι ξεκάθαρο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Είτε είναι καλά, είτε αρνητικά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας ήταν έντονα ενοχλημένος για κάποια σχόλια στα άρθρα μου, σχετικά με δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν περί δικαιοσύνης στο ελληνικό πρωτάθλημα, για την επίκληση στα θεία κτλπ.


Ενημερώθηκα πως ο Μπαρτζώκας με έψαχνε στη Συνέντευξη Τύπου. Ήταν ειρωνικός, επιθετικός. Μου έλεγε ”δε σε σέβομαι”, ”είσαι στρατευμένος”, ”είσαι της Θύρας 13”. Προσπάθησα να κάνω διάλογο μαζί του, μιλώντας του στον πληθυντικό. Εκείνος αρνήθηκε να ανοίξει κουβέντα μαζί μου. Βρήκε μια ευκαιρία να ξεσπάσει, τώρα που είναι καβάλα στο άλογο. Είναι πολύ καλός προπονητής, το έχω γράψει σε πολλά άρθρα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News