Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Βόλο

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Επιτακτική κρίνεται η νίκη για τους «πράσινους» και σε συνδυασμό μάλιστα με μια καλή εμφάνιση, μετά τις δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη που χάλασαν το θετικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα και την «τεσσάρα» στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News