Ενδεκάδα: Εσωτερική «μεταγραφή» από Μπόλονι

Πρόταση της τελευταίας στιγμής για Σαβιέρ - Γιατί την αρνήθηκε ο Ντρεοσί

Παίκτες ακόμη και για την ενδεκάδα ψάχνει ο Λάζλο Μπόλονι για το το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή για το Ρουμάνο τεχνικό είναι πάρα πολλά και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει «θέμα» ακόμη και στη συγκρότηση της ενδεκάδας.

Ο Αγιούμπ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, από το οποίο θα λείψουν οι Μαουρίσιο και Σανκαρέ. Υπενθυμίζεται ότι εκτός αγώνα θα μείνει και ο Βέλεθ (θα μπορούσε να αγωνιστεί στο κέντρο).

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής (11/04), με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο συγκεκριμένο ματς, αναμένεται να είναι 100% έτοιμος και ο Γιουνούς Σανκαρέ, μετά και τη δική του αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμό μέσα στο πρόγραμμά του τις επόμενες μέρες.

Εσωτερική «μεταγραφή» από Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να αναζητήσει τη λύση εκ των έσω…

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι η μία επιλογή, καθώς πλέον έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος προπονητής, ίσως προχωρήσει σε «εσωτερική» μεταγραφή για να καλύψει τα κενά στο άξονα.

Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι απίθανο να δούμε τον Σαβιέρ στα χαφ. Μπορεί να έχει αποκτηθεί ως εξτρέμ, ωστόσο έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή τη θέση. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον Σαβιέρ να δικαιώνει τον Μπόλονι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News