Εκτός με Λαμποράλ ο Χαραλαμπόπουλος

Εκτός με Λαμποράλ ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Ο νεαρός φόργουορντ του «τριφυλλιού» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κηφισιά, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη και τίθεται νοκ-άουτ για τις αναμετρήσεις με την Λαμποράλ στη Βιτόρια. Εκτός και ο Παπαγιάννης…

Ο νεαρός φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κηφισιά και προέκυψε πως υπέστη θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη.

[ads2]

Ο Χαραλαμπόπουλος ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, ωστόσο δεν είναι δυνατό να προλάβει τα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Εκτός πλάνων για το ταξίδι στην χώρα των Βάσκων είναι και ο Γιώργος Παπαγιάννης που έχει αμυγδαλίτιδα, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει ανησυχία για τον Τζέιμς Φελντέιν που έμεινε εκτός στο «Ζηρίνειο» (τενοντίτιδα στο χέρι), ο οποίος θα είναι πανέτοιμος για τα ματς με την Λαμποράλ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News