Τότε θα χειρουργηθεί ο Παπαπέτρου - Τι ισχύει για Χουγκάζ

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Οι πόντοι των πρασίνων στο ημίχρονο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αρη.

Από εκεί και πέρα, παραμένει άγνωστο το διάστημα που θα παραμείνει εκτός δράσης και αν θα προλάβει να αγωνιστεί στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναφορικά με τον Χουγκάζ, ο τεχνικός του τριφυλλιού άφησε ανοικτή την άμεση επιστροφή του.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη με 103-83, ο 52χρονος τεχνικός των «πρασίνων» ρωτήθηκε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα και όπως είπε χαρακτηριστικά «ο Παπαπέτρου αύριο (σ.σ. Δευτέρα 31/1) θα μπει να κάνει επέμβαση. Θα χρειαστεί κάποιο σοβαρό διάστημα. το οποίο δεν προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να είναι δύο-τρεις εβδομάδες, μπορεί και λίγο παραπάνω».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Χουγκάζ; «Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πρόβλημα με την διαχείριση των τραυματισμών. Και σήμερα (Κυριακή 30/1) κάποια παιδιά που έπαιξαν υποφέρουν από κάποιες ενοχλήσεις. Και εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ο αριθμός είναι μικρότερος. Τόσο για να προπονηθούμε, όσο και για να δουλέψουμε. Είναι μια σκέψη που έχουμε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα».

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Δημήτρης Πρίφτης, είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και του τρόπου με τον οποίο παίζει ο Άρης. Ήταν μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε μόνο μία μέρα για να προπονηθούμε και να συζητήσουμε τι θα κάνουμε και πώς θα παίξουμε. Όσο και για να ξεκουραστούμε. Λόγω και των πολλών αναβολών, κάπως έτσι θα είναι το πρόγραμμά μας από εδώ και στο εξής. Έχουμε σε δύο μέρες άλλο ματς και προχωράμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News