«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γκάλογουεϊ!»

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γκάλογουεϊ!»

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι η επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του στην περιφέρεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Λάνγκστον Γκάλογουεϊ.

Ο  Αμερικανός γκαρντ είναι ο «εκλεκτός» του Ντέγιαν Ράντονιτς που αναμένεται να καλύψει τα «θέλω» του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Ο 31χρονος αγωνίζεται φέτος με τη θυγατρική ομάδα των Ατλάντα Χοκς στο ΝΒΑ, τους Σκάιχοκς της G League, με τους οποίους έχει καταγράψει 22 ματς ως τώρα.

Πρόκειται για έναν παίκτη με ύψος 1.85 που παίζει ως «2», ενώ έχει μεγάλη θητεία από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου στο οποίο βρίσκεται από το 2014.

Εκείνη την χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Νικς, χωρίς να έχει επιλεγεί από κάποιον οργανισμό στο ντραφτ

Έχει αγωνιστεί σε  Νιου Όρλεανς Πέλικανς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Φοίνιξ Σανς, Μπρούκλιν Νετς και Μιλγουόκι Μπακς το 2022.

Τα Ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν ο τελευταίος του σταθμός στο ΝΒΑ, μιας και μετά το 10ήμερο συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί τους την περσινή περίοδο στις αρχές Ιανουαρίου, έχει παίξει μόνο στη G League.

Φημίζεται για το καλό του περιφερειακό σουτ, έχοντας 36.8% (από τα 7.25) στην καριέρα του ως τώρα.

«Πολύ κοντά στον Τόμας ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Ματ Τόμας.

Σύμφωνα με το 10.gr, φαίνεται πως δρομολογούνται άμεσα θετικές εξελίξεις με τον Τόμας στον Παναθηναϊκό καθώς το Τριφύλλι φέρεται να κατέθεσε πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη και όλα δείχνουν πως αναμένεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε 139 παιχνίδια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη, συνεπώς τα μέρη μας δεν του είναι άγνωστα.

Ο ύψους 1.91 γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο (2017-18), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαλένθια (2018-19). Ακολούθησε το ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς (2019-21) και τους Γιούτα Τζαζ (2021), ενώ πέρσι βρέθηκε στους Σικάγο Μπουλς (2021-22).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News