"Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία"

"Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία"

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τσάβι Πασκουάλ προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό superfoods.

Λίγο μετά τις 19.00 προσγειώθηκε, στο Ελευθέριος Βενιζέλος, το αεροπλάνο το οποίο μετέφερε εκτός των άλλων τον Πασκουάλ, όπου τον περίμενε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

[ads]

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι δώ. Η ομάδα, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι θα είμαστε ενωμένοι για τελειώσουμε την σεζόν πολύ καλά. Αγαπώ την δουλειά μου, το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. και είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσει το ελληνικό μπάσκετ. Η Ελλάδα έχει παράδοση. Η τιμή είναι δική μου. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία».

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές δήλωσε: «Θα γίνει η παρουσιάση μου κα θα πούμε περισσότερα.. Αυτά για τώρα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News