Έκανε «κλικ» σε Γιοβάνοβιτς Ιταλός πρώην αμυντικός της Ίντερ!

Έκανε «κλικ» σε Γιοβάνοβιτς Ιταλός πρώην αμυντικός της Ίντερ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανανέωσης του Λούκα Καλντιρόλα στην Μπενεβέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 30χρονος Ιταλός αμυντικός της Μπενεβέντο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον πράσινο τεχνικό και για αυτόν τον λόγο, ο τελευταίος μένει ενήμερος για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της παραμονής ή μη του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Serie A.

Ο Καλντιρόλα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ίντερ, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των Μιλανέζων, αγωνίστηκε ως δανεικός στις Φίτεσε, Μπρέσια και Τσεζένα, αποκτήθηκε εν συνεχεία, από την Βέρντερ Βρέμης έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ, δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ντάρμσταντ και κατέληξε με ελεύθερη μεταγραφή στην Μπενεβέντο.

Πέρσι, είχε μια γεμάτη σεζόν στην α’ κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με 25 συμμετοχές και 2 γκολ. Η χρηματική του αξία ανέρχεται στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News