Δε χάνει ο φετινός Παναθηναϊκός - Σούπερ Βέρμπιτς στην Πάφο! (vids)

Δε χάνει ο φετινός Παναθηναϊκός - Σούπερ Βέρμπιτς στην Πάφο! (vids)

Από… συνήθεια ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε ακόμη μια εις βάρος του κατάσταση και «επέστρεψε» από το 2-0 σε 2-2! Μεγάλη εμφάνιση από τον Βέρμπιτς, φοβερό γκολ ο Κρυπαράκος!

Λίγο πριν τη σέντρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλαβε τιμητική πλακέτα. Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην Πάφο με τον Χένσταντ να βρίσκεται σε θέση βολής και τον Λοντίγκιν να πραγματοποιεί καλή επέμβαση.

Στο 13ο λεπτό ο Παναθηναϊκός απείλησε σε τρεις περιπτώσεις. Αρχικά ο Παλάσιος (της Πάφου) λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον Ολαθάμπαλ στην προσπάθειά του να σταματήσει σέντρα προς τον Σπόραρ, εν συνεχεία, «κεραυνός» του Χουάνκαρ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι , ενώ σε τρίτο χρόνο το τελείωμα του Βαγιαννίδη κατέληξε άουτ.




Με εντυπωσιακό σουτ από τα 25 μέτρα ο Βαλακάρι (για τον οποίο ρώτησε ο Παναθηναϊκός πριν από μερικές μέρες) αιφνιδίασε τον Λοντίγκιν και άνοιξε το σκορ για την Πάφο. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου η κυπριακή ομάδα βρήκε και 2ο γκολ με τον Μπετανκόρ έπειτα από ασίστ του Βαλακάρι.

Στη διακοπή για το ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς έβαλε στην ενδεκάδα τους Σάντσες (στη θέση του Χουάνκαρ), Τσοκάι και Κώτσιρα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μάγκνουσον πέρασε στη θέση του Σάρλια που είχε κακή απόδοση στο πρώτο μέρος με ευθύνη και στα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Η πρώτη «πράσινη» ευκαιρία στο δεύτερο μισό του αγώνα σημειώθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με κεφαλιά του Σπόραρ ύστερα από σέντρα του Μπερνάρ, όμως, ο Ολαθάμπαλ έπεσε στη δεξιά του γωνία και βρήκε τη μπάλα με δυσκολία. Λάθος του Λοντίγκιν στη συνέχεια, λίγο έλειψε να στοιχίσει ένα 3ο γκολ για το Τριφύλλι.

Στο 64ο λεπτό ο Βέρμπιτς στην πρώτη του επαφή έχασε κλασσική ευκαιρία να μειώσει για τους «πράσινους» με την κεφαλιά του να περνάει από την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο ίδιο λεπτό ο Κυριόπουλος δοκίμασε την τύχη του σε ατομική προσπάθεια με ωραίο αριστερό σουτ. Σε προώθηση του για εκτέλεση κόρνερ ο Σιδεράς λίγο έλειψε να χριστεί και πάλι σκόρερ, όμως, το τελείωμά του δεν ήταν το επιθυμητό.

Ο Βέρμπιτς με ωραία ενέργεια κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, πέταξε από την αντίθετη γωνία τον Ολαθάμπαλ και μείωσε σε 2-1 στο 77ο λεπτό. Δύο λεπτά μετά, ο Κρυπαράκος από ασίστ του Βέρμπιτς με καταπληκτικό τρόπο ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό!




Ο Καμπετσής σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο σκορ, αλλά τα… χάλασε στο τελείωμά του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.




Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Πέρεθ, Μπερνάρ, Σαβιέρ, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σπόραρ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pafos FC Official (@pafosfc)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News