Ρώτησε την Πάφο για παικταρά ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα (vid)

Ρώτησε την Πάφο για παικταρά ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα (vid)

Τα φιλικά που δίνει ο Παναθηναϊκός έχουν και… μεταγραφικό ενδιαφέρον επί των ημερών του Γιοβάνοβιτς (όπως συνέβη με την περίπτωση του Τσόκαϊ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έλαβαν ενημέρωση από την ομάδα της Πάφου – όπου θα κάνουν προετοιμασία και την επόμενη εβδομάδα και θα δώσουν και τρία φιλικά – για την περίπτωση του 23χρονου Φινλανδού διεθνή μεσοεπιθετικού, Όννι Βαλακάρι.

Η πλευρά της Πάφου ευγενικά εξήγησε στους «πράσινους» πως δε γίνεται να παραχωρηθεί βασικό στέλεχος , μιας και η κυπριακή ομάδα κάνει πρωταθλητισμό με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες όντας στην 1η θέση της βαθμολογίας. Βεβαίως, υπήρξε κατανόηση από εκείνους, αφού βρίσκονται στην ίδια… μοίρα με 12 νίκες και 1 ισοπαλία στην ελληνική Superleague.




Ωστόσο, αφέθηκε ανοικτό παράθυρο περί πώλησης του Φινλανδού ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι και μετά, και δεν αποκλείεται να ανοίξει κύκλος συζητήσεων σε περίπου έξι μήνες από σήμερα.

Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αγωνίζεται στο «8-10», μπορεί να αξιοποιηθεί και σαν δεύτερος επιθετικός.

Σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Κύπρου έχει πετύχει 4 γκολ και έχει μοιράσει και 3 ασίστ. Είναι αριστεροπόδαρος , ύψους 1,87 μέτρα και η χρηματική του αξία ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Σεϊναγιόνεν, της Τουρούν Παλοσέουρα και της Τρόμσο. Μετράει 11 συμμετοχές με το εθνόσημο (1 γκολ), γνωρίζει και τον Ρόμπιν Λουντ!

Στις 4/12 ο Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει από κοντά στο φιλικό που έκλεισε το Τριφύλλι απέναντι στην ομάδα της Πάφου.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News