«Χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας!»

«Χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας!»

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε στο Eurohoops για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές, τη βαθμολογική θέση των πρασίνων, τα εκτός έδρας ματς, την ανάγκη για νίκες και τις προσωπικές του επιδόσεις σε NBA και Euroleague.

Διαβάστε παρακάτω:

“Δεν ήταν μόνο πως παίξαμε δυνατά. Ο βαθμός συγκέντρωσης ήταν πολύ υψηλός σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Όσο συνεχίζουμε έτσι, από τις προπονήσεις κιόλας, τόσο καλύτεροι θα είμαστε στη συνέχεια”

“Πολλοί στην Ευρώπη με έχουν δει να παίζω στο ΝΒΑ. Όλοι ξέρουν πως μπορώ να σκοράρω. Αλλά ακόμα προσαρμόζομαι. Όσο πιο άνετα αισθάνομαι, τόσο καλύτερος θα είμαι στα επόμενα παιχνίδια. Οι συμπαίκτες μου προσπαθούν να με κάνουν να νιώθω όσο πιο άνετα γίνεται εντός κι εκτός παρκέ και τους ευχαριστώ για αυτό”

“Αν βάλεις αχρείαστη πίεση στον εαυτό σου, όλα θα πάνε ανάποδα από ό,τι θες. Αν είσαι ήρεμος, συγκεντρωμένος και παίζει όπως θες να παίζεις, όχι ατομικά, ως ομάδα, θα παρουσιάζεσαι όλο και καλύτερος”.

“Χρειαζόμαστε μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Αν την πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Όλοι στην ομάδα ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Εφές, γιατί ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο από βαθμολογικής πλευράς. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε πάντα με την πλάτη στον τοίχο. Καιρός να το αλλάξουμε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News