Χαριστέας: «Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα, λόγω σταθερού κορμού»

Χαριστέας: «Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα, λόγω σταθερού κορμού»

Ο Άγγελος Χαριστέας παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά από όλους την τωρινή περίοδο και έχει προβάδισμα για τον τίτλο.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Έχω δει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γιατί φέτος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα έχει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός διότι έχει έναν σταθερό κορμό. Στον Άρη ενώ έγινε μία ανανέωση με νέους ποδοσφαιριστές, είχαμε μια γρήγορη αλλαγή προπονητή που μπερδεύει τα πράγματα.

Ο Άρης θα έχει πολλές καλές και κακές στιγμές. Μου άρεσε που όταν έκατσε ο Τερζής στον πάγκο πήρε ότι έπρεπε από τους παίκτες που χρησιμοποίησε επειδή ξέρει την ομάδα καλά. Η εικόνα μου για τον Άρη είναι θετική αλλά δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια. Θέλω να δω το πάθος που έβγαλε απέναντι στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα και όχι αυτό που είδαμε με τον Παναιτωλικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News