Η Μπρόντμπι και τα κροκοδείλια δάκρυα του Ολυμπιακού

Η Μπρόντμπι και τα κροκοδείλια δάκρυα του Ολυμπιακού

Η δανέζικη Μπρόντμπι είναι ο δεύτερος και τελευταίος σκόπελος για τον Παναθηναϊκό στη μάχη επιστροφής του σε ομίλους, με σκοπό να μαζέψει ευρωπουλάκια αλλά και βαθμούς, αφού η φθίνουσα πορεία των τελευταίων ετών τον έστειλε στα… Τάρταρα της βαθμολογίας της UEFA.

Την «εύκολη» πρόκριση κόντρα στην ΑΙΚ (ελέω Στιλ), ακολούθησε μια ξεγυριστή τριάρα στο φιλικό με την Ομόνοια, η οποία «ευτυχώς» ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

[ads2]

Πρώτα και κύρια γιατί ήταν αναίμακτη (σε φιλικό) και δεύτερον γιατί προσγείωσε πολύ κόσμο που ονειροβατούσε. Και δεν αναφέρομαι στους γύρω – γύρω (δημοσιογράφους και κόσμο), αλλά για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Οπότε λογικά θα πάνε υποψιασμένοι κόντρα στην Μπρόντμπι και να κάνουν το φυσιολογικό…

Τέλος θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για την οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού για την επικείμενη απόφαση Κοντονή για την αναβολή της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Εάν οι «ερυθρόλευκοι» το έκαναν επειδή θέλουν να υπερσπιστούν τον… Γκιρτζίκη και τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, το καταλαβαίνω. Και μου φαίνεται και λογικό…

Αλλά μην προσπαθούν να μας πείσουν ότι το έκαναν γιατί είχαν κάνει τον… προγραμματισμό τους, γιατί τα δάκρυα του κροκόδειλου είναι πιο αληθοφανή!

Διότι σε σχέση με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο ότι είναι ο πιο απροετοίμαστος, με δύο αλλαγές προπονητών και μεταγραφικά ακόμη σε κατάσταση προετοιμασίας!

Οπότε ας έβγαιναν με αρετή και τόλμη και ας έλεγαν, ότι φωνάζουν για τον… Γκιρτζίκη παρά για τη σέντρα αυτού του δόλιου του ελληνικού Πρωταθλήματος!

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News