Μπαλωμένου σε Βρέντζο: «Θα λογοδοτήσετε πολύ σύντομα στη δικαιοσύνη»

«Η προσπάθειά σας είναι να πάει η μπάλα στην εξέδρα. Αυτό δεν θα περάσει» είπε η εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού.

Χαμός έγινε στη συνεδρίαση της Super League όταν ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος ζήτησε κατά την έναρξη της διαδικασίας να καταδικάσει η Λίγκα την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» λόγω και των χθεσινών αποκαλύψεών της περί φοροαποφυγής και διπλών συμβολαίων στις υποθέσεις Μανωλά και Ζαρντίμ.

[ads2]

«Αυτό το θέμα είναι εκτός ημερήσιας διάταξης. Δεν θα συζητηθεί», απάντησε η εκ των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αθηνά Μπαλωμένου και συνέχισε απευθυνόμενη στον Βρέντζο: «Η προσπάθειά σας είναι να πάει η μπάλα στην εξέδρα. Αυτό δεν θα περάσει. Γνωρίζουμε άλλωστε, κ. Βρέντζο, ότι οι πρόσφατες καταγγελίες στην εφορία εναντίον του κ. Αλαφούζου έγιναν από εσάς. Και επειδή είναι αβάσιμες θα κληθείτε πολύ σύντομα να λογοδοτήσετε ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Μάλιστα, η Μπαλωμένου δεν άφησε αναπάντητες και τις παρεμβάσεις του Αλέξη Κούγια που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτήν του Βρέντζου: «Από ό,τι γνωρίζουμε, κ. Κούγια, είστε τακτικός προσκεκλημένος της εκπομπής “Δίκη”. Και λέτε πάντα ανεμπόδιστα και ελεύθερα την άποψή σας εκεί».

Και τελικά ουδέποτε συζητήθηκε επί της ουσίας το αίτημα του Ολυμπιακού να καταδικάσει η Λίγκα την εκπομπή του ΣΚΑΪ, αφού τα μέλη συμφώνησαν με τη θέση της Μπαλωμένου.

πηγή: sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News