Αυτός σφυρίζει το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Ο διαιτητής του Λαμία-Παναθηναϊκός

O Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/10) στις 20:30, στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του Τομπίας Στίλερ θα είναι οι συμπατριώτες του Γκίτλεμαν, Φόλτιν, με 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τους επίσης Γερμανούς Χάρτμαν, Ράινχαρτ. Ο Τομπίας Στίλερ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει επίσης διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17), Ολυμπιακός-Αστάνα 4-1 (20/10/16), αλλά και Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 (12/10/18) για το UEFA Nations League.

Αυτή θα είναι η τρίτη… επίσκεψη του Στίλερ στην Ελλάδα για να «σφυρίξει» σε αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος Γερμανός «ρέφερι», πριν από 1,5 χρόνια είχε «σφυρίξει» το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (4-1) και πέρυσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (0-1).

Τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς, με παρατηρητή τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ατρόμητος ορίστηκε ο Κουτσιαύτης, στο Βόλος-ΠΑΣ ο Τσαγκαράκης, στο παιχνίδι Άρης-Απόλλων Σμύρνης ο Καραντώνης, στο ΑΕΛ-Αστέρας ο Κουμπαράκης και στο Λαμία-Παναιτωλικός ο Σκουλάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News