Αυτός είναι ο Παλάσιος! Σαν παιδάκι που τα χει με τον εαυτό του

Αγωνιστική-ευκαιρία για... άνοιγμα διαφοράς με 5/5 το Σάββατο!

Το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι η επιτομή της ελληνικής καριέρας του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο πρωτοπόρος με αυτόν στο χορτάρι είναι άλλη ομάδα στην άμυνα (αυτό κι αν είναι έκπληξη), αλλά κυρίως στην επίθεση.

Η εμφάνισή του τις προάλλες δεν ήταν η καλύτερη της καριέρας του, αλλά κάτι παραπάνω: μεστή και ουσιαστική.

Μαζεύει γύρω του αντιπάλους, με τις υπέροχες περιστροφές κι εφορμήσεις του προκαλεί πανικό, δίνει δικαίωμα να κάνουν τη διαφορά ο δαιμονισμένος Αϊτόρ και ο ασταμάτητος Σποράρ που κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν τα κενά μέτρα.

Ο Αργεντινός χωρίς να εκβιάζει απολύτως τίποτα ξέρει ότι θα βρει κι εκείνος φάσεις για να σκοράρει, αν δεν τον σταματούσε ο Στάνκοβιτς το …ποίημα που εξαπέλυσε στο β΄ μέρος θα ήταν το γκολ της σεζόν. Μιλάμε για σταρ και team player συνάμα, που περιμένει ανυπόμονα κάθε ματς γνωρίζοντας ότι θα είναι γι αυτόν μια ευκαιρία να περάσει ωραία αυτός κι η ομάδα. Ο Αργεντινός ζει ένα παιχνίδι που το χαίρεται.

Κι όταν μερικές φορές του φωνάζουν (όπως την Κυριακή ο Ιωαννίδης που δεν τον τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το 3-1) κάνει σαν παιδάκι που τα έχει με τον εαυτό του. Αν δεν είναι αυτό ορισμός το αλτρουϊσμού, πείτε μας εσείς μια άλλη περίπτωση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News