Οι ατάκες του Νταμπίζα για Παναθηναϊκό

Οι ατάκες του Νταμπίζα για Παναθηναϊκό

Σε βρετανικό site μίλησε ο Νίκος Νταμπίζας και αναφέρθηκε στην πρόκληση που του παρουσιάστηκε προ τριετίας, αναλαμβάνοντας τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και ενώ υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στην Αγγλία για την πρόκληση που είχε στον Παναθηναϊκό, την απορία όλων για την συμφωνία του με τους «πράσινους» αλλά και τι είπε στον Γιάννη Αλαφούζο.

[ads2]

«Το αστείο είναι πως είχα παίξει στον Ολυμπιακό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στον Παναθηναϊκό όλοι απορούσαν και έλεγαν: «τι συμβαίνει»; Είχα πει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Σκεφτείτε να είσαι παίκτης της Σάντερλαντ και να πας ως αθλητικός διευθυντής στη Νιούκαστλ. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο μου αρέσουν οι προκλήσεις και να αναλαμβάνω ευθύνες. Έπρεπε να ξεκινήσω από το μείον, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, ξεκίνησα από το μείον αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα», ανέφερε ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News