Ατάκες και... αλήθειες από Ζέκα!

Ατάκες και... αλήθειες από Ζέκα!

Ο Κάρλος Ζέκα μετά την εντυπωσιακή νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τσβόλε, απέδειξε γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Αρχηγικές δηλώσεις από τον Κάρλος Ζέκα, μετά το φιλικό κόντρα στην Τσβόλε, καθώς παρά την καλή εμφάνιση και το 4-0, σημείωσε πως σημασία έχει η ομάδα να είναι έτοιμη την άλλη εβδομάδα, καθώς δεν επιτρέπεται να μείνει ξανά εκτός Ευρώπης.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδα. Αυτό που έχουμε πει οι παίκτες μεταξύ μας είναι ότι δε χωράει άλλη αποτυχία στην Ευρώπη. Το όνομα του Παναθηναϊκού είναι συνυφασμένο με την Ευρώπη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εικόνα της ομάδας αλλά πρόκειται για ένα φιλικό. Πρέπει να τα πάμε το ίδιο καλά και την επόμενη εβδομάδα».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε και έγινε αλλαγή: «Ειναι ένας πόνος αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, Βγήκα γιατί έχουμε παιχνίδι και την άλλη εβδομάδα και πρέπει να προσέχω»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News