«Άρρωστος» ο ΠΑΟΚ 10 μέρες πριν τον τελικό - Έχασε πάλι από τον Άρη!

«Άρρωστος» ο ΠΑΟΚ 10 μέρες πριν τον τελικό - Έχασε πάλι από τον Άρη!

Μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε και η σειρά του Άρη να κερδίσει τον ΠΑΟΚ (και μάλιστα στην Τούμπα) με «χρυσό» σκόρερ τον Καμαρά που γύρισε στη δράση μετά την αποβολή στο ματς της Λεωφόρου. 

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση κι αυτό το έχουν διαπιστώσει όλοι. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε για 10ο παιχνίδι χωρίς νίκη, γνώρισε 3η συνεχόμενη ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα και 2η εντός έδρας και μάλιστα από τον «αιώνιο» Άρη.




Το… χειρότερο για τους ασπρόμαυρους είναι πως ηττήθηκαν από μια ομάδα που προ τριών ημερών «ταπεινώθηκε» από τη 2η-3η ομάδα του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης». Με αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πλέον να χάσει και τη 2η θέση, μιας και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -5 με ματς λιγότερο (κόντρα στον Ολυμπιακό), ενώ την τελευταία αγωνιστική ο Δικέφαλος υποδέχεται τους πράσινους.

Πλέον, η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ολυμπιακός 79*

ΠΑΟΚ 60

Άρης 56

ΑΕΚ 56* (σε εξέλιξη 1-0)

Παναθηναϊκός 55*

ΠΑΣ Γιάννινα 46* (σε εξέλιξη 1-0)



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News